Megnyílt Ausztriában a világ leghosszabb virtuális valóság csúszdája

 

Jó hírünk van, ha Te is szeretsz csúszdázni: ma (2019. ápr. 12-én) hivatalosan is megnyitották Ausztria első és egyben a világ leghosszabb virtuális valóság csúszdáját!

 

 

A lutzmannsburgi élményfürdő (Therme Lutzmannsburg) 202 méter hosszú Twister csúszdáján mostantól csúszógumi helyett csúszóbobon, VR szemüveget viselve csúszhatsz le.

 

 

A VR szemüveg 360 fokos körben egy fantáziavilágba repít a körülbelül 1 perces csúszás közben: úgy érezheted magad, mintha egy videójátékban lennél, és a játékot Te irányítod! Ráadásul 3 különböző témából is választhatsz: száguldhatsz asztronautaként az űrben, havas tájon vagy a levegőben (World of Aliens, World of Dragons, Word of Fantasy).

A csúszda végén a medencébe csobbanva garantáltan leírhatatlan élményben lesz részed!

 

 

Nézd meg a virtuális valóság csúszdáról készült első videón, mi vár Rád Lutzmannsburgban:

 

 

Ausztria első és a világ leghosszabb virtuális valóság csúszdájának megépítésével a lutzmannsburgi élményfürdőt (Ausztria egyik legjobb baba- és kisgyermekbarát fürdőjét)  a nagyobb gyermekek számára is szeretnék vonzóbbá tenni.

 

 

Hol találod a virtuális valóság csúszdát?

A lutzmannsburgi élményfürdő (Therme Lutzmannsburg) Ausztrián belül Burgenlandban, közvetlenül a magyar határ mellett fekszik, mindössze 30 km-re Soprontól és kevesebb, mint 3 óra utazásra Budapesttől.

 

 

A Space Twister virtuális valóság csúszda használata nincs benne az élményfürdő belépődíjában. Egy csúszás díja 2 Euro/fő.

A virtuális valóság csúszda 7 éves kortól használható!

 

A világ első virtuális valóság csúszdája után a Therme Lutzmannsburg élményfürdő tervei között szerepel egy 5D medencemozi is mozgó ülésekkel. Kiváncsian várjuk! 🙂