Hogyan tudom lemondani az utazást?

Foglald le utazásod nyugodtan – akár hónapokkal is – előre. Így bebiztosíthatod magadnak a legjobb helyeket és a legkedvezőbb árakat!

 

Nincs lemondási díj: Ha mégis közbe jön valami, vagy csak egyszerűen meggondolod magad, lefoglalt utazásod az indulás előtti 31. napig lemondási díj felszámítása nélkül lemondhatod 5000 Ft/foglalás (15 főig) ügyintézési díj megfizetése mellett!

 

Covid garancia: Ha a Covid19 járványhelyzet miatt úgy alakul, hogy utazásod időpontjában szálláshelyed nem fogadhat vendéget (bezár a szállás, karanténba kerül a régió, az osztrák hatóságok nem javasolják a beutazást a régióba, országba),  foglalásod részvételi díját a lemondástól számított 14 napon belül 100%-ban visszatérítjük.

Ez esetben természetesen másik régióba, másik úti célra történő átfoglalásra is van lehetőséged, a teljes részvételi díjad beszámításával az új útra.

 

Covid19 biztosítás: Ha ennél is több helyzetben szeretnéd biztonságban tudni magad, foglalásod mellé kérd kombinált, Covid-fertőzés vagy karantén miatti lemondás esetén 100%-ban térítő Covid kiegészítő biztosításunk egyikét! – Biztosítások szolgáltatásai és díjtájékoztató itt >>>

 

Ha 30 napon belül más, személyes okból szeretnéd lemondani utazásod, természetesen arra is van lehetőséged. Ekkor az általános szerződési feltételeink szerinti lemondási díjak és határidők érvényesek (ezt az ászf VII/2. pontjában találod).

 

Lemondásodat minden esetben írásban küldd el nekünk az ausztria@travelteam.hu címre. Az emailben írd meg foglalásod adatait (a visszaigazoláson megtalálod), illetve küldd el bankszámlaszámod (számlaszám, számlatulajdonos neve), ahová a befizetett előleg visszautalását kéred.

(Lemondásod elküldésekor kérjük, vedd figyelembe, hogy beérkező leveleinket munkaidőben dolgozzuk fel, és a feldolgozás napja számít a lemondási díj számításakor!)

 

Figyelem!
Az ingyenes lemondás Kalandnyaralás Nassfelden és Élménydús családi nyaralás Tirolban utazásokra, a kerékpártúrákra és a buszos utazásokra NEM érvényes! Ezeknek az utazásoknak a lemondási feltételei utanként változók, természetesen a Neked küldött ajánlatban és foglaláskor is tájékoztatunk a vonatkozó feltételekről.

Az ingyenes lemondási lehetőség igénybevétele esetén az utazáshoz megkötött biztosítások díja nem vagy csak részben jár vissza!